Barion Pixel
Skip to content

1–12 termék, összesen 17 db

Filter»

W A X    vagy    L A K K ? Melyiket mire használhatom?
Akik még csak most vágnak bele a bútorfestés rejtelmeibe, számukra a felületzárás, wax és lakk szavak sok esetben ismeretlenül csengenek.

Bővebb leírást itt találsz róla: https://regandina.hu/wax-vagy-lakk-melyiket-mire-hasznalhatom/

Az ANTIQUE WAX hagyományos receptúrák alapján készül, természetes összetevőket tartalmaz. A viaszokat ronggyal vagy ecsettel hordhatod fel a felületre, amely néhány óra elteltével szívódik és gyönyörű, matt, selymes felületet képez. Polírozása nem szükséges, ám a felhordást követően 30 perc elteltével egy puha ronggyal selyemfényűre polírozható a felület. A waxokat közvetlenül nyers fa felületekre is alkalmazhatod a különböző rusztikus effektek eléréséhez, illetve alkalmas festett falak antikolására is.

Összetevők: tiszta méhviasz, karnauba viasz és növényi terpentin. Érzékeny bőrűeknél bőrirritációt okozhat, így kerüld el a bőrrel történő közvetlen érintkezést, kesztyű használata javasolt. Viaszos ecseteket forró, szappanos, vagy mosogatószeres vízzel moshatod ki, azonban két használat között nem szükséges az ecsetek elmosása még akkor sem, ha hosszabb ideig nem használjuk; a wax az ecseten nem fog megkötni, újbóli használat során az ecset sörtėin maradt wax felmelegszik, meglágyul.