Barion Pixel
Skip to content

Vintage Paint – Ultra Matt Lakk

6.500 Ft13.900 Ft

A környezetbarát, vízbázisú VINTAGE PAINT Ultra Matt Lakk a jelentősebben igénybe vett, sokat használt felületek zárására tökéletes választás. A gyorsan száradó lakk teljesen matt felületet eredményez.

Olvass róla ITT bővebben!

A környezetbarát, vízbázisú VINTAGE PAINT Ultra Matt Lakk a jelentősebben igénybe vett, sokat használt felületek zárására kiválóan alkalmas, ilyenek például padló, lépcső, konyhabútor. Továbbá alkalmazhatjuk fényes felületek mattítására is, különösebb előkészítés nélkül. Ismeretlen eredetű, és összetevőjű festékkel kezelt felület esetén, használat előtt győződjünk meg arról, egy kisebb részen, hogy a felületen alkalmazható-e lakk.

Használata:
A kívánt eredmény eléréséhez 2-3 vékony réteget javasolt felhordani. Az egyes rétegek felhordása között hagyjunk minimum 4 óra száradási időt. Az utolsó lakkréteg felhordása után 4-5 óra elteltével lesz a felület teljesen száraz (20 °˙C-on)
A 700 ml-es doboz tartalma hígítás nélkül 10-12 m2 lakkozására elegendő, mely függ a felület porózusságától, továbbá a felhordott rétegek vastagságától is. A lakkot használat előtt jól fel kell keverni. A lakkozandó felületnek a tökéletes tapadás érdekében zsír- és pormentesnek kell lennie!

A lakkozás során használt eszközök, ecsetek vízzel tisztíthatóak. Kérjük, hogy a megmaradt lakkot ne öntsd közvetlenül a lefolyóba, megsemmisítéséről a helyi hulladékgazdálkodási előírásoknak megfelelően gondoskodj!

Környezetvédelmi szempontból megfelel az Európai Szabályozásoknak. Az Európai Unió rendeletei szerint ilyen termékek esetében a maximálisan megengedett VCO tartalom (cat:A/i) 140g/l. A Vintage Paint ultra matt lakk VCO tartalma maximum 5g/l. MAL kód: 00-1 (1993)

Mennyiség

200ml, 700 ml

Érdekelhetnek még…