Barion Pixel
Skip to content

Vintage Paint – Átlátszó / Clear wax

2.600 Ft11.900 Ft

Vintage Paint – Átlátszó / Clear wax  bútorviasz használatával tökéletesen zárhatod a Vintage Painttel festett bútoraid felületét, és könnyedén elérheted a régi bútorokra jellemző rusztikus, antikolt felületet. A viaszok megóvják a festett felületet és víztaszítóvá teszik azt, így könnyedén tisztán tarthatóak.

Az ANTIQUE WAX hagyományos receptúrák alapján készül, természetes összetevőket tartalmaz. A viaszokat ronggyal vagy ecsettel hordhatod fel a felületre, amely néhány óra elteltével szívódik és gyönyörű, matt, selymes felületet képez. Polírozása nem szükséges, ám a felhordást követően 30 perc elteltével egy puha ronggyal selyemfényűre polírozható a felület. A waxokat közvetlenül nyers fa felületekre is alkalmazhatod a különböző rusztikus effektek eléréséhez, illetve alkalmas festett falak antikolására is.

Összetevők: tiszta méhviasz, karnauba viasz és növényi terpentin. Érzékeny bőrűeknél bőrirritációt okozhat, így kerüld el a bőrrel történő közvetlen érintkezést, kesztyű használata javasolt. Viaszos ecseteket forró, szappanos, vagy mosogatószeres vízzel moshatod ki, azonban két használat között nem szükséges az ecsetek elmosása még akkor sem, ha hosszabb ideig nem használjuk; a wax az ecseten nem fog megkötni, újbóli használat során az ecset sörtėin maradt wax felmelegszik, meglágyul.

Mennyiség

300ml, 35gr

Méret

1000ml, 2×1000 ml, 300ml, 35gr