Barion Pixel
Skip to content

Primer & Sealer

5.900 Ft12.900 Ft

VINTAGE PRIMER & SEALER – ALAPOZÓ/ZÁRÓ A VINTAGE PRIMER&SEALER egy vízbázisú, környezetbarát termék, amely használható alapozóként a VINTAGE PAINT festék használatát megelőzően, vagy azt követően akár fedő rétegként.

VINTAGE PRIMER & SEALER – ALAPOZÓ/ZÁRÓ A VINTAGE PRIMER&SEALER egy vízbázisú, környezetbarát termék, amely használható alapozóként a VINTAGE PAINT festék használatát megelőzően, vagy azt követően akár fedő rétegként. A 700 ml-es kiszerelés – a felület porózusságától függően – 7-10 m2-re elegendő. A felület felhordást követően 30 perc múlva porszáraz, 1-2 óra elteltével a következő réteg felhordható. Használata alapozóként: A felületet mindig por- és zsírmentesítsd. A termék meggátolja a foltosodást, átvérzést”, alkalmazd a VINTAGE PAINT festék használata előtt, ha fennáll a lehetősége, hogy a festett felület átfoltosodhat a fában lévő csersavak, tanninok, illetve korábbi, ismeretlen eredetű pácok esetén (sötétről világos színre történő festés esetén gyakoribb). Használata záró rétegként: VINTAGE PAINT festékkel festett felületek (asztallapok, konyhaszekrények, falak) zárására kiválóan alkalmas, bársonyos, matt felületet képez. A PRIMER&SEALER nem képez extra réteget a festett felületen mint a lakkok, azonban a porózus festékbe beivódva megköti azt, zárja a felületet. Extrán igénybevett felületek esetén (pl. padló) a használata zárórétegként nem javasolt, mert sérülékenyebb mint a lakk. Nem UV álló.

Használata: Jól fel kell keverni. Legalább két vékony réteg felhordása javasolt hengerrel vagy ecsettel. (Vastag rétegek esetén néhol fehér foltok keletkezhetnek.)

Méret

200ml, 700ml

Érdekelhetnek még…