Barion Pixel
Skip to content

Folt blokkoló – fehér

5.900 Ft12.900 Ft

A VINTAGE PAINT FOLT BLOKKOLÓ olyan nagyszerű alapozó, beltéri használatra, amely megakadályozza egyes fafajoknál (jellemzően tölgy, mahagóni, teak stb.) a csersavak által okozott „átvérzést”. Továbbá jól alkalmazható az ismeretlen eredetű és összetevőjű festékek által okozott foltosodás esetén is. Korom, és nikotin foltok fedésére is alkalmas.

Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: , , ,

Könnyű vele dolgozni, a VINTAGE PAINT FOLT BLOKKOLÓ használatra kész.
Jó tapadással rendelkezik különféle felületeken. Víz-alapú epoxigyanta, amely matt felületet eredményez.

A doboz tartalma: 200 ml

Lefedettség: 8-10 m2 / l, a felület porozitásától függően.

Száradási idő: 1 óra elteltével porszáraz. 12 óra után újra festhető, azonban ez mindig függ az éppen aktuális hőmérséklettől, a páratartalomtól, a szellőzéstől és a felhordott réteg vastagságától is. A magas páratartalom és az alacsony hőmérséklet negatívan befolyásolja a száradást. FONTOS! Ne dolgozzunk vele 15 °C alatti hőmérsékleten!

Felhasználói utasítások: Használat előtt alaposan össze kell keverni. Az alapozandó felületnek száraznak és tisztának, valamint zsírmentesnek kell lennie. A VINTAGE PAINT FOLT BLOKKOLÓ használata 2 rétegben javasolt. Az összes VINTAGE PAINT természetes festékkel használható.

Környezetvédelmi szempontból megfelel az Európai Szabályozásoknak. Az Európai Unió rendeletei szerint ilyen termékek esetében a maximálisan megengedett VCO tartalom (cat:A/a) 30g/l. A VINTAGE PAINT FROLT BLOKKOLÓ VOC tartalma maximum 10 g/l MAL-code 00-1 (1993).

Mennyiség

200ml, 700 ml

Érdekelhetnek még…