Barion Pixel
Skip to content

Összesen 1 találat

Filter»

A VINTAGE PAINT FOLTBLOKKOLÓ olyan nagyszerű alapozó, beltéri használatra, amely megakadályozza egyes fafajoknál (jellemzően tölgy, mahagóni, teak stb.) a csersavak által okozott „átvérzést”. Továbbá jól alkalmazható az ismeretlen eredetű és összetevőjű festékek által okozott foltosodás esetén is. Korom, és nikotin foltok fedésére is alkalmas.

Könnyű vele dolgozni, a VINTAGE PAINT FOLTBLOKKOLÓ használatra kész.
Jó tapadással rendelkezik különféle felületeken. Víz-alapú epoxigyanta, amely matt felületet eredményez.

A doboz tartalma: 200 ml

Lefedettség: 8-10 m2 / l, a felület porozitásától függően.

Száradási idő: 1 óra elteltével porszáraz. 12 óra után újra festhető, azonban ez mindig függ az éppen aktuális hőmérséklettől, a páratartalomtól, a szellőzéstől és a felhordott réteg vastagságától is. A magas páratartalom és az alacsony hőmérséklet negatívan befolyásolja a száradást. FONTOS! Ne dolgozzunk vele 15 °C alatti hőmérsékleten!

Felhasználói utasítások: Használat előtt alaposan össze kell keverni. Az alapozandó felületnek száraznak és tisztának, valamint zsírmentesnek kell lennie. A VINTAGE PAINT FOLTBLOKKOLÓ használata 2 rétegben javasolt. Az összes VINTAGE PAINT természetes festékkel használható.

Környezetvédelmi szempontból megfelel az Európai Szabályozásoknak. Az Európai Unió rendeletei szerint ilyen termékek esetében a maximálisan megengedett VCO tartalom (cat:A/a) 30g/l. A VINTAGE PAINT FOLTBLOKKOLÓ VOC tartalma maximum 10 g/l MAL-code 00-1 (1993).