Barion Pixel
Skip to content

Valisgurumi – Lukrécia és Szerénke

5.500 Ft

Találkozz Frakk fehér cica barátjával, aki hófehér bundájával ragyog. Ő az a kis cica, aki mindig vidáman szaladgál, miközben puha mancsaival játszik.
És ne felejtsük el Frakk fekete cica társát, aki titokzatosan ügyes. Fekete szőre rejtélyt sugároz, ahogy könnyedén ugrál és ficánkol.
Ezek a két cica elválaszthatatlan párt alkotnak, mint a nap és a hold. Barátságuk az egész környéken ismert, mindenkinek mosolyt csal az arcára.

Valisgurumi – Lukrécia és Szerénke mérete: 17 cm hosszú és 7 cm széles a buksija.

Épp elfér egy gyermeked markában, így mindehova magával viheti. Mosása 30 fokon ajánlott.

1 készleten

Cikkszám: VG0003 Kategóriák: ,

Üdvözöllek,

Vali vagyok, aki a cérnát szőni, a fonalat horgolni szereti. Nyugdíjas koromban fedeztem fel a szenvedélyemet a kötés és horgolás terén, és azóta az amigurumi figurák készítése lett a nagy kedvencem. Ezek a kis lények mosolyt csalnak a gyerekek arcára. De nemcsak játékokat készítek, hanem felnőtteknek is kötött pulcsikat, zoknikat, kardigánokat és terítőket. Szeretem a jó minőségű fonalakat, mert fontos számomra, hogy az elkészült darabok hosszú távon is szépek és tartósak legyenek.

Ha egyedi és gondosan kidolgozott alkotásokat keresel, akkor jó helyen jársz. Minden darabomat nagy szeretettel készítem, figyelve a részletekre, hogy igazi boldogságot hozzanak viselőjük életébe. Bízom benne, hogy munkáimmal mosolyt tudok csalni az arcodra, és örömet tudok szerezni a mindennapjaidban.

Köszönöm, hogy megismertél, és örömmel segítek neked, ha egyedi, igényes kötött vagy horgolt darabokra van szükséged.