Barion Pixel
Skip to content

Valisgurumi – Maci Marci 2.

7.000 Ft

Ha egy szeretettel készített, barna színű horgolt macira vágysz, akkor ez a kis csoda pont neked való. Készítése során odaadó kéz és a legjobb minőségű fonalak alkotnak csodát, hogy minden pillanatban érezhesd a szeretetet és varázslatot, amit ez a maci hordoz magában. Keze és lába is mozgatható. Mosása 30 fokon javasolt.

Valisgurumi – Maci Marci mérete: 25 cm hosszú és 17 cm széles a karjainál és 11 cm széles.

1 készleten

Cikkszám: VG00011 Kategóriák: ,

Üdvözöllek,

Vali vagyok, aki a cérnát szőni, a fonalat horgolni szereti. Nyugdíjas koromban fedeztem fel a szenvedélyemet a kötés és horgolás terén, és azóta az amigurumi figurák készítése lett a nagy kedvencem. Ezek a kis lények mosolyt csalnak a gyerekek arcára. De nemcsak játékokat készítek, hanem felnőtteknek is kötött pulcsikat, zoknikat, kardigánokat és terítőket. Szeretem a jó minőségű fonalakat, mert fontos számomra, hogy az elkészült darabok hosszú távon is szépek és tartósak legyenek.

Ha egyedi és gondosan kidolgozott alkotásokat keresel, akkor jó helyen jársz. Minden darabomat nagy szeretettel készítem, figyelve a részletekre, hogy igazi boldogságot hozzanak viselőjük életébe. Bízom benne, hogy munkáimmal mosolyt tudok csalni az arcodra, és örömet tudok szerezni a mindennapjaidban.

Köszönöm, hogy megismertél, és örömmel segítek neked, ha egyedi, igényes kötött vagy horgolt darabokra van szükséged.