Barion Pixel
Skip to content

ReDesign Dekupázs selyempapír – Cane Rattan

4.200 Ft

Fedezd fel a bútorok és dekorációs darabok díszítésének új módját a Redesign Decoupage Selyempapírral. Ezeket a szép lapokat kifejezetten dekorációs célokra tervezték, és gépi módszerrel készült rostos textúrájának köszönhetően egyedi és bájos megjelenést kölcsönöznek. A nagyobb vastagság könnyebb használatot, elhelyezést és tartósságot tesz lehetővé, miközben szakadásálló, ellentétben a vékonyabb selyempapírokkal. Ez lehetővé teszi világosabb és élénkebb megjelenést és befejezést.

Felhordásához a Primer&Sealer termékünket vagy a Vintage Paint ultra matt lakkunkat ajánljuk. A legtöbb felületen működik.

Videónkat ide kattintva tudod megnézni róla.

3 készleten

Adj hozzá egy csipetnyi divatos, természetes szépséget a következő dekupázs projektjedhez a „Cane Rattan” Selyempapírunkkal. Ez a dekupázs papír egy gyönyörű nádszál rattan mintával rendelkezik, és tökéletes választás, ha trópusi vagy bohém stílusú megjelenést szeretnél létrehozni. A minta természetes színei és textúrái mélységet és dimenziót adnak bármilyen projektnek, így sokoldalú választás minden dekupázs munkához. Mérete 19,5 x 30 hüvelyk (49,5 x 76 cm), így ideális felületeken való használathoz, beleértve a bútorokat, kereteket és egyéb dekorációs tárgyakat is.

A Redesign „Cane Rattan” Dekupázs Papír rendkívül könnyen használható. Egyszerűen vágd le a kívánt mennyiségű papírt, vigyél fel Primer&Sealer-t  vagy Vintage Paint ultra matt lakkot  a felületre, majd óvatosan helyezd el a papírt a felületen, simítsd ki az esetleges ráncokat vagy buborékokat a gumispakli segítségével. Zárd le egy újabb réteg Primer&Sealer-rel vagy Ultra Matt lakkal. A papírt könnyedén méretre vághatod, hogy illeszkedjen bármilyen méretű vagy alakú felülethez, így ideális választás mind nagyobb, mind kisebb projektekhez.

A papír tartóssága biztosítja, hogy dekupázs projektjeid évekig megőrizzék szépségüket. A papír szakadásálló és fakulásálló, így a gyönyörű nádszál rattan minta akár a rendszeres használat mellett is vibráló és szép marad.

 

Vágj bele és alkoss csodákat ezekkel a fantasztikus decoupage papírokkal!

A csomag 1 db 49,5 x 76,2 cm-es lapot tartalmaz.

Érdekelhetnek még…