Barion Pixel
Skip to content

Valisgurumi – Nyuszi nyaral

3.800 Ft

Ha egy szeretettel készített, horgolt nyuszira vágysz, akkor ez a kis csoda pont neked való. Készítése során odaadó kéz és a legjobb minőségű fonalak alkotnak csodát, hogy minden pillanatban érezhesd a szeretetet és varázslatot, amit ez a nyuszi hordoz magában.

Valisgurumi – Nyuszi nyaral mérete: 22 cm hosszú és 14 cm széles a karjainál.

Épp elfér egy gyermeked markában, így mindehova magával viheti. Mosása 30 fokon ajánlott.

1 készleten

Cikkszám: VG0006 Kategóriák: ,

Üdvözöllek,

Vali vagyok, aki a cérnát szőni, a fonalat horgolni szereti. Nyugdíjas koromban fedeztem fel a szenvedélyemet a kötés és horgolás terén, és azóta az amigurumi figurák készítése lett a nagy kedvencem. Ezek a kis lények mosolyt csalnak a gyerekek arcára. De nemcsak játékokat készítek, hanem felnőtteknek is kötött pulcsikat, zoknikat, kardigánokat és terítőket. Szeretem a jó minőségű fonalakat, mert fontos számomra, hogy az elkészült darabok hosszú távon is szépek és tartósak legyenek.

Ha egyedi és gondosan kidolgozott alkotásokat keresel, akkor jó helyen jársz. Minden darabomat nagy szeretettel készítem, figyelve a részletekre, hogy igazi boldogságot hozzanak viselőjük életébe. Bízom benne, hogy munkáimmal mosolyt tudok csalni az arcodra, és örömet tudok szerezni a mindennapjaidban.

Köszönöm, hogy megismertél, és örömmel segítek neked, ha egyedi, igényes kötött vagy horgolt darabokra van szükséged.