Barion Pixel
Skip to content

Valisgurumi – Medúza Mary

3.000 Ft

Ez a horgolt medúza, Mary egy igazi varázslat a mélyből, puha tapintása és hullámzó csápjai pedig öleléssel ajándékoznak meg. Egyedi alkotás, mely mosolyt csal az arcokra és a szívbe lopja magát a bájos megjelenésével.

Valisgurumi – Medúza Mary mérete: 26 cm hosszú és 8 cm széles a buksija.

Épp elfér egy gyermeked markában, így mindehova magával viheti. Mosása 30 fokon ajánlott.

Elfogyott

Szeretnél értesítőt kapni mikor ez a termék újra elérhetővé válik?

Cikkszám: VG0002 Kategória:

Üdvözöllek,

Vali vagyok, aki a cérnát szőni, a fonalat horgolni szereti. Nyugdíjas koromban fedeztem fel a szenvedélyemet a kötés és horgolás terén, és azóta az amigurumi figurák készítése lett a nagy kedvencem. Ezek a kis lények mosolyt csalnak a gyerekek arcára. De nemcsak játékokat készítek, hanem felnőtteknek is kötött pulcsikat, zoknikat, kardigánokat és terítőket. Szeretem a jó minőségű fonalakat, mert fontos számomra, hogy az elkészült darabok hosszú távon is szépek és tartósak legyenek.

Ha egyedi és gondosan kidolgozott alkotásokat keresel, akkor jó helyen jársz. Minden darabomat nagy szeretettel készítem, figyelve a részletekre, hogy igazi boldogságot hozzanak viselőjük életébe. Bízom benne, hogy munkáimmal mosolyt tudok csalni az arcodra, és örömet tudok szerezni a mindennapjaidban.

Köszönöm, hogy megismertél, és örömmel segítek neked, ha egyedi, igényes kötött vagy horgolt darabokra van szükséged.