Barion Pixel
Skip to content

Valisgurumi – Cili Cica kulcstartó

2.500 Ft

Ha egy szeretettel készített, fekete vagy szürke horgolt cica kulcstartóra vágysz, akkor ez a kis csoda pont neked való. Készítése során odaadó kéz és a legjobb minőségű fonalak alkotnak csodát, hogy minden pillanatban érezhesd a szeretetet és varázslatot, amit ez a cica hordoz magában.

Épp elfér egy gyermeked markában, így mindehova magával viheti, ám macskamániás felnőttek táskájában is elfér. Mosása 30 fokon ajánlott.

Rendeléskor add meg melyik színt kéred!

Valisgurumi – Cili Cica kulcstartó mérete: 12 cm hosszú és 5 cm széles a buksijánál.

2 készleten

Cikkszám: VG0012 Kategóriák: ,

Üdvözöllek,

Vali vagyok, aki a cérnát szőni, a fonalat horgolni szereti. Nyugdíjas koromban fedeztem fel a szenvedélyemet a kötés és horgolás terén, és azóta az amigurumi figurák készítése lett a nagy kedvencem. Ezek a kis lények mosolyt csalnak a gyerekek arcára. De nemcsak játékokat készítek, hanem felnőtteknek is kötött pulcsikat, zoknikat, kardigánokat és terítőket. Szeretem a jó minőségű fonalakat, mert fontos számomra, hogy az elkészült darabok hosszú távon is szépek és tartósak legyenek.

Ha egyedi és gondosan kidolgozott alkotásokat keresel, akkor jó helyen jársz. Minden darabomat nagy szeretettel készítem, figyelve a részletekre, hogy igazi boldogságot hozzanak viselőjük életébe. Bízom benne, hogy munkáimmal mosolyt tudok csalni az arcodra, és örömet tudok szerezni a mindennapjaidban.

Köszönöm, hogy megismertél, és örömmel segítek neked, ha egyedi, igényes kötött vagy horgolt darabokra van szükséged.