Barion Pixel
Skip to content

Redesign transzferfólia Maxi – Odeur De Rose

8.200 Ft

A REDESIGN DEKOR TRANSZFEREKKEL otthonod díszítésének új lehetőségét fedezheted fel. Kivételes részletességgel készült, gyönyörűen összeállított minták, amelyek könnyedén felvihetők falakra, bútorokra, ajtókra és még sok más felületre, a lehetőségek végtelenek.

Redesign transzferfólia Maxi – Odeur De Rose mérete: 2 ív, 30,5 cm x 30,5 cm

Shabby Chic tökéletesség! Ez a Decor Transfer® gyönyörű rózsaszín virágokkal és lenyűgöző díszes dekoratív darabokkal rendelkezik minden térben..

Lenyűgöző transzferjeink alkalmazhatók fa, fém, üveg, műanyag és festett felületeken is. A transzfer fólia felvitele előtt győződj meg arról, hogy a kívánt felület tiszta, száraz. Frissen festett felület esetében mindenképpen várd meg a teljes száradást, ez a VINTAGE PAINT KRÉTAFESTÉK esetében minimum 1 óra, de ez a felhordott réteg vastagságától, az aktuális hőmérséklettől és a páratartalomtól is függ.

Jelentkezz bútorfestő workshopunk egyikére, ahol ki is próbálhatod a használatukat! Kattints ide most!

3 készleten

Hogyan használd?

Mindegyik transzfer két lapból áll, az egyik a matt elválasztó papír, amely védi a mintát a sérüléstől, a másik lapon pedig maga a nyomtatott öntapadós minta található. A csomag tartalmaz még egy fából készült felhordó szerszámot, amelynek segítségével átdörzsölheted a mintát a kiválasztott felületre.

FONTOS! A transzfer fóliák kialakításuk miatt nyomásérzékenyek, ezért kérjük, hogy bánj óvatosan vele, amikor kiveszed a csomagolásból és a kívánt helyre helyezed!

1. lépés

A matt papír eltávolítása előtt tervezd meg a minta helyét, elrendezését a díszítendő felületen.

2. lépés

Óvatosan húzd le a matt papírt a minta felső szélétől pár centiméterre, majd helyezd a felületre a mintát tartalmazó fóliát a ragadós felével a díszítendő felület felé. Tipp! Ha nagyobb transzfer fóliával dolgozol a fólia sarkait rögzítheted a felületen, ezzel megakadályozod, hogy a minta elmozduljon a dörzsölés során. Ezután lassan és óvatosan távolítsd el a többi matt papírt is, és finoman simítsd rá a mintát a felületre.

3. lépés

Fentről lefelé haladva dörzsöld végig a fóliát a dobozban található fapálcával. Használhatsz műanyag kártyát vagy más kisebb kemény eszközt (Fontos, hogy ne legyes éles!) is. Gondosan minden apró részletet át kell dörzsölni!

4. lépés

Miután a teljes minta átkerült a felületre, egy puha ruhával óvatosan simitsd át finoman a buborékokat és a minta széleit.

A folyamatot videón is megnézheted, katt ide!

Ötlet! Dekoráláshoz használhatod a teljes mintát, de felhasználhat csak részleteket is, sőt kombinálhatod is a különböző mintákat.

Fontos! Ha csak részleteket használsz fel, akkor a felhasználandó részletet ollóval vágd ki a teljes mintából!

Érdekelhetnek még…