Barion Pixel
Skip to content

Mind a(z) 7 találat megjelenítve

Filter»

Egy igazán klasszikus szín. Rengeteg árnyalata van a halvány homokszíntől, a tejeskávén át egészen a karamell színig. A legtöbb lakberendezési stílusba jól beilleszthetőek ezek a finom, meleg színek. A bézs szín nyugodt hangulatot és harmóniát kölcsönöz a belső térnek.
Sokan ugyan unalmasnak, és egyhangúnak tartják, pedig alapvetően egy sokoldalúan alkalmazható remek szín, ha a megfelelő árnyalatot választjuk.
Használhatjuk önmagában is, ekkor egy monokróm belső teret hozhatunk létre, de párosíthatjuk tompább pinkkel, levendulával, vagy esetleg sötétzölddel is. A zöld és a barna természetes árnyalatai tökéletesen passzolnak a bézshez, mivel természetes szín. Ugyanakkor kiváló kiegészítő színe lehet pl. a kék, melegebb pink és a citromsárga is.
A Vintage Paint krétafesték bézs palettáján több árnyalata is megtalálható, a selymes homokszínű Antique Sand, a gyönyörű világos bézs színű French Beige, aminek egy picit szürkésebb az árnyalata. Aztán az Old Beige, mely a földszínek mindegyikéhez tökéletesen passzoló kellemes sötét krémszín, és itt van a Soft Beige is, ami egy kellemes krémes árnyalat, a korábbi French Beige színünknél kicsit sötétebb, és kiváló kiegészítője annak. Soft Sand színűnk, pedig egy varázslatos koszos fehér szín, amelynek olyan érdekes árnyalata van, hogy mind a meleg, mind a hideg színekhez kiválóan alkalmazkodik.
A Vintage Paint legkelendőbb színe a Vintage Cream árnyalat, amely krémes lágyságával szinte minden otthonba kitűnően passzol. Meleg tónusú, míg a hozzá legközelebbi árnyalat, a French Beige inkább hideg, szürkésebb tónusú. A kettő izgalmas kombinációt alkothat.
És végül, de nem utolsó sorban a Warm Latte, mely a reggeli tejeskávéra emlékeztető kellemesen krémes szürkés barna színünk a bézsek csodálatos sorát zárhatja, ha készek vagyunk egy kis középtónust is vinni az otthonunkba.