Barion Pixel
Skip to content

Öregítő por/Vintage Paint Aging Powder – 100gr

2.500 Ft

Öregítő Por a patina szerelmeseinek

Nem vagy híve a letisztult szinte steril hatású felületeknek? Akkor ez az öregítő por a kedvenced lesz. Segítségével csodás régi poros kinézetű bútorokat alkothatsz.

8 készleten

Cikkszám: 700372 Kategória: Címke:

A Vintage Paint Aging powder/öregítő por segítségével bútoraidon régi poros árnyalatot hozhatsz létre, így a felület igazán réginek tűnik. Használata nagyon könnyű, kövesd az alábbi lépéseket!

Használata:

Fesd le a bútorodat Vintage Paint krétafestékkel 2 rétegben, majd vigyél fel egy réteg Vintage Paint Antique átlátszó vagy színes viaszt a felületre.  FONTOS! A száradás nem kell megvárni!
Szórj öregítőport bőségesen a waxolt felületre, és puha ecsettel dolgozd el, amíg el nem éred a számodra megfelelő öregített megjelenést. A felesleget puha rongy vagy ecset segítségével távolítsd el. Ha egy nagy csomagolópapíron dolgozol, akkor a maradékot könnyen vissza tudod önteni a dobozba, és így a következő projektednél is használhatod. Az antikolt hatást fokozhatod az új Vintage Paint dekor waxok segítségével. A végeredmény lélegzetelállító lesz.
A szerszámokat vízben tisztítsd.

Kiszerelés: 100 gramm mész alapú öregítő por papír pohárban

 

 

 

Érdekelhetnek még…