Barion Pixel
Skip to content

Redesign Transzferfólia H2O – Springtime Peonies

5.800 Ft

A REDESIGN DEKOR TRANSZFERFÓLIÁKKAL otthonod díszítésének új lehetőségét fedezheted fel. Kivételes részletességgel készült, gyönyörűen összeállított minták, amelyek könnyedén felvihetők falakra, bútorokra, ajtókra és még sok más felületre, a lehetőségek végtelenek.

Redesign Transzferfólia H2O – Springtime Peonies: 2 ív, 21,5 cm x 28 cm

A „Springtime Peonies:” transzferfólia egy gyönyörű virágos minta, amelyeket bárhová elhelyezhetsz, így ez a készlet rendkívül sokoldalú!

Lenyűgöző transzferjeink alkalmazhatók fa, fém, üveg, műanyag és festett felületeken is. A transzferfólia felvitele előtt győződj meg arról, hogy a kívánt felület tiszta, száraz. Frissen festett felület esetében mindenképpen várd meg a teljes száradást, ez a VINTAGE PAINT KRÉTAFESTÉK esetében minimum 1 óra, de ez a felhordott réteg vastagságától, az aktuális hőmérséklettől és a páratartalomtól is függ.

Jelentkezz bútorfestő workshopunk egyikére, ahol ki is próbálhatod a használatukat! Kattints ide most!

1 készleten

Mindegyik transzfer két lapból áll, az egyik a matt elválasztó papír, amely védi a mintát a sérüléstől, a másik lapon pedig maga a nyomtatott öntapadós minta található. 

FONTOS! A transzfer fóliák kialakításuk miatt nyomásérzékenyek, ezért kérjük, hogy bánj óvatosan vele, amikor kiveszed a csomagolásból és a kívánt helyre helyezed!

Négy egyszerű lépés a termékek használatához: 

1. lépés

Húzd le a fóliát, és fektesd a H2O Transfer®-t az előkészített felületre. ( Próbáld ki fán, vásznon, agyagon, üvegen, porcelánon, papíron, betonon, műanyagon és még sok más felületen! Először mindig teszteld le).

2. lépés

Öntsd a vizet a papírhátlapon lévő szürke mintára, dörzsöld át, hogy eltávolítsd a légbuborékokat, és hagyd állni legfeljebb három percig. 

3. lépés

Húzd le a papírhátlapot, hogy felfedd a gyönyörű mintát.

4. lépés

Ha a H2O Transfer®-t fára vagy más erősen igénybevett felületre használod, zárd le a következő záróanyagok valamelyikével. Mindig azt javasoljuk, hogy először teszteld le.

A folyamatot videón is megnézheted, katt ide!

Ötlet! Dekoráláshoz használhatod a teljes mintát, de felhasználhat csak részleteket is, sőt kombinálhatod is a különböző mintákat.
Fontos! Ha csak részleteket használsz fel, akkor a felhasználandó részletet ollóval vágd ki a teljes mintából!

Érdekelhetnek még…