Barion Pixel
Skip to content

Redesign Dekupázs Fiber – Sepia Rainforest

5.950 Ft

Extra finom Redesign textillap, amely tökéletes dekupázshoz, dekorációhoz és vegyes technikához. Felhordásához a Primer&Sealer termékünket vagy a Vintage Paint ultra matt lakkunkat ajánljuk. A legtöbb felületen működik.

Redesign Dekupázs Fiber – Sepia Rainforest mérete: 1 lap, A1 méret (59,4x 84,1 cm)

Elfogyott

Szeretnél értesítőt kapni mikor ez a termék újra elérhetővé válik?

Redesign Dekupázs Fiber – Sepia Rainforest

Fedezd fel a bútorok és dekorációs tárgyak díszítésének új lehetőségét a Redesign Decoupage dekorációs textilekkel. Ezek a gyönyörű lapok dekoratív különleges ívnek készültek, és gépi gyártású szálas textúrával rendelkeznek a finom és egyedi megjelenés érdekében.
A vastagabb szélesség lehetővé teszi a könnyebb használatot, elhelyezést és tartósságot, miközben a vékonyabb szövetanyagokkal ellentétben szakadásálló. Ez élénkebb és erőteljesebb megjelenést és kivitelezést tesz lehetővé. Nagyszerű bútorokhoz és kollázsdekorációhoz.
A legjobb eredmény elérése érdekében használd az Ultra matt lakkunkkal vagy a Primer and Sealer alapozónkkal.

Videónkat IDE kattintva nézd meg róla!

Finom és kifinomult virágmintás, új Decoupage textilpapírunk, az Antik csipke, elegáns stílust biztosít a következő DIY-projektedhez. A rugalmasságra, könnyű használatra és tartósságra épülő kiváló minőségű anyag, az új Decoupage Fiber papírunk biztosan hihetetlen eredményeket és alkalmazásokat biztosít.

A nagy sűrűségű, szálas anyagból készült Decoupage Fiber úgy lett kialakítva, hogy bármilyen felületen használható legyen, a bútoroktól a falakig, gyűrődésmentes felülettel, amely hihetetlen eredményeket fog nyújtani. Ez a szakadásmentes, ránctalan és rendkívül sokoldalú anyag kompatibilis a legtöbb vízbázisú hordozóanyaggal, és teljesen beleolvad a felületekbe, anélkül, hogy megrepedne vagy megvetemedne.

A költségvetés-barát megoldás, a Decoupage Fiber gyönyörű és gazdaságos módot biztosít felületeinek és darabjainak átalakítására, egyszerűen és megfizethetően.

Legjobb felhasználás: Szinte bármilyen felületen, beleértve a fát, vásznat, betont, műanyagot, üveget, gipszet stb.

Mérete: 59,4 x 84,1 cm

Érdekelhetnek még…