Skip to content

Ősz köszöntő foglalkozás – Pure Design by Bardócz Évával

19.900 Ft

Fantasztikus hírünk van!

Idén ősszel Bardócz Évával együtt alkothatsz Műhelyünkben, itt Székesfehérváron!

Szerintünk nem kell Évát bemutatnunk, akik szeretnek alkotni, kreatív dekorációkat készíteni és elmerültek már a DIY világában, biztosan követik Éva Facebook oldalát és olvassák a blogját is, ahol több, mint 10 éve ad elképesztően kreatív tippeket otthonaink díszítéséhez.
Ha mégsem ismernéd, akkor látogass el most oldalára, garantáljuk, kedvet kapsz, hogy találkozz vele!

Hálásan köszönjük Évának, hogy elfogadta a meghívásunkat és október 08-án szombaton Műhelyünkben adja át tudását, tapasztalatait a hozzánk érkezőknek!

FONTOS: Jelentkezni a hello@regandina.hu e-mail címen tudsz, válasz e-mailben küldjük a fizetéshez szükséges információkat (van még rá hely!). 

Ezen a workshopn a loyality programunk kedvezménye NEM használható fel!

 

Elfogyott

Szeretnél értesítőt kapni mikor ez a termék újra elérhetővé válik?

Éva ezen a foglalkozáson, egy hangulatos őszi dekoráción mutatja meg neked, a PentArt egyik népszerű termékének, a bársonypornak a legbiztosabb használatát:

  • Hogyan keverd a bársonyport,
  • Az aládolgozás rejtelmei,
  • A felület egyenletességét hogyan éred el,
  • Foltosság elkerülése.

Miközben pedig sok-sok technikai információval gyarapodsz majd, közben a kezeid alatt elkészül az őszi dekorációd is, amely egy dobozban csücsülő tök lesz, zöldekkel körítve.

Garantáljuk, hogy sikerélménnyel és egy gyönyörű dekorációval távozol a foglalkozás végén.

Amennyiben velünk tartasz, egész napos elfoglaltságra készülj, délelőtt 10 órakor kezdünk és kb. délután 16 órakor fogunk végezni

Mit hozz magaddal? 

Ahogy minden workshopunkon megszokhattad már, az alkotókedvedet, magadat és egy barátnődet 👯‍♀️, hiszen minden alkotáshoz szükséges alapanyagot most is mi biztosítunk számodra!

További tudnivalók

Jelentkezni a hello@regandina.hu e-mail címen tudsz, válasz e-mailben küldjük a fizetéshez szükséges infromációkat. 

Ezen a workshopn a loyality programunk kedvezménye NEM használható fel!

A workshopon az általunk forgalmazott holland Vintage Paint környezet- és bababarát festékeit, wax-ait is használni fogjuk.

Fényképeket készítünk majd, amelyet az oldalunkon saját logónkkal fogunk felhasználni, így azok felhasználásához más oldalon más logóval nem járulunk hozzá.

Légyszíves érkezz pontosan, ezzel is odafigyelve a csoport többi tagjára is. Nem korábban, mint 9.50 és nem később, mint 10.10.

Lemondási feltételek

A befizetett részvételi díjat lemondás esetén nem tudjuk visszafizetni, azonban a befizetés napjától számított 6 hónapon belül felhasználható másik VINTAGE PAINT WORKSHOPra (előzetes regisztrációval) Székesfehérváron illetve termékek vásárlásásra, ha a lemondás a workshop időpontját megelőző 7. napig megtörténik. Egynél több Workshop részvételi lemondást nem tudunk elfogadni.

Amennyiben a workshop miattunk hiúsulna meg, úgy igény esetén a befizetett összeg visszajár, vagy felhasználható más workshopra, illetve termékek vásárlására.

A meghirdetett csoportos wbrkshopokat minimum 12 fő részvétele esetén tartjuk meg. Amennyiben a meghirdetett időpontra nincs meg a min létszám, úgy e-mailben küldünk értesítést a további lehetőségekről.

Címünk: Székesfehérvár, Bem József Utca 15/A

Tel. 30/448-3291

Érdekelhetnek még…