Barion Pixel
Skip to content

Öntőgyanta

11.500 Ft

Az „Amazing Casting Resin” – Csodálatos Öntőgyanta

Üdv a kreatív világban, ahol az „Amazing Casting Resin” gyantával könnyedén összehozhatod a művészet és díszítés varázslatos egyensúlyát! Ez a két komponensű gyanta a precizitás és a szabadság tökéletes kombinációját kínálja, hogy lenyűgöző díszítéseket alkoss öntőformák segítségével. Az „Amazing Casting Resin” öntőgyanta könnyű keverése (1:1 arányban) és villámgyors szilárdulása igazán új dimenziót nyit az alkotás számára.

3 készleten

Cikkszám: 922593 Kategóriák: ,

Gyere, mutatom, hogyan léphetsz az alkotás felé lépésről lépésre:

Mérjük és keverjük:

Kezdjük az alapoknál! Mérjük ki az „Amazing Casting Resin” öntőgyanta A és B komponenseit egyenlő arányban. Öntsük mindkét komponenst egy nem-abszorbens pohárba (pl. papír vagy műanyag), óvatosan kezelve az edényt, hogy ne sérüljön. Alaposan keverjük össze legalább 30 másodpercig, hogy homogén, sárgás folyadékot kapjunk.

Öntés művészete:

Miután jól elkevertük a komponenseket, lassan öntsük a gyantát a választott formába. Ha szilikon öntőformát használsz, nem kell formaelválasztót használnod, így könnyen belesimulnak a részletek. Az „Amazing Casting Resin” öntőgyanta lehetővé teszi a legapróbb minták hű rögzítését, hogy a formák részletei valóban ragyogjanak.

Az alkotás születése:

Most jön a nagy pillanat, amikor a gyanta megszilárdul és életre kel a formában. Az „Amazing Casting Resin” gyorsan reagál és megváltoztatja színét, amikor készen áll a szilárdulásra. Attól függően, hogy milyen nagy az öntött darab és a forma hőmérséklete, 5-10 perc alatt megkeményedik. Ne hagyd ki ezt a lépést, hiszen a szilárdulással új kreatív lehetőségek nyílnak meg.

Az utolsó simítások:

Amikor a gyanta fehéredni kezd és teljesen megszilárdult, óvatosan vegyük ki az öntött darabot. Most, hogy az „Amazing Casting Resin” öntőgyanta már konkrét alakot öltött, további díszítési lehetőségek várnak rád. Festheted, díszítheted, csiszolhatod, hogy az elképzeléseid tökéletesen megvalósuljanak.

 

Az „Amazing Casting Resin” ötvözi az alkotás örömét a precíz technológiával, és lehetővé teszi, hogy a formák és részletek igazán kimagaslóak legyenek alkotásaidban. Élj ezzel a különleges lehetőséggel, és teremtsd meg saját gyönyörű világodat az „Amazing Casting Resin” segítségével!

A csomag tartalma: A (237 ml) és B (237 ml) komponens, 3 db mérőpohár és 2 db keverőpálca

Érdekelhetnek még…